Cukr kokosový BIO - volně

(0x)
Naše cena s DPH
162,50 Kč/kg6,50 
4 062,50 Kč/bal
Naše cena bez DPH
145,09 Kč/kg5,80 
3 627,25 Kč/bal
Dostupnost
nedostupné

bio gmo free pomocnik 
Více informací v Popisu.  

Základní informace

Výrobce
PROVITA
Kód
999003
Hmotnost
1 kg

Popis

Složení: cukr z kokosových květů BIO.

Výživové údaje ve 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1590 kJ / 380 kcal;
tuky: 3 g;
nasycené mastné kyseliny: 0,5 g;
sacharidy: 91 g;
cukry: 92 g;
bílkoviny: 2 g;
sůl: 0,6 g.

Zemědělská produkce:
Indonésie.

Skladování: Skladujte v suchu a chladu.

Použití:
Cukr kokosový je vyráběn z nektaru kokosových palem. Při sklizni se nejprve květy shodí na zem, naříznou a poměrně velké množství tekutého nektaru se začíná stáčet do nádob. Následně je tekutina pomalu zahřívána do zkaramelizování a prudce zchlazena, čímž vznikají krystalky cukru.
Jemná chuť cukru je podobná spíše karamelu, nenechme se zmást charakteristickou vůní a chutí kokosových ořechů. Sladivost je srovnatelná s klasickým bílým řepným cukrem.
Toto přírodní sladidlo má široké využití ve studené i teplé kuchyni. Hodí se do nápojů, smoothies nebo jen tak do čaje. Používá se rovněž při přípravě granol, palačinek, nepečených dezertů či ranních kaší.

Věděli jste, že…
… zatímco kokosový cukr je vyráběn z květového nektaru kokosových palem, zdrojem cukru palmového je míza různých druhů palem? Jedná se tedy o dva rozdílné cukry.


Zebra BIO EU BIO CZ-BIO-002




Snažíme se našim zákazníkům nabídnout široký sortiment zboží, které bude kvalitní, chutné a za příznivé ceny. To může ovšem někdy znamenat rozdílnost v grafickém náhledu, nutričních hodnotách, alergenech, zemi původu, popřípadě procentuálním vyjádření jednotlivých zastoupených surovin ve výrobku. Přestože klademe velký důraz na neustále aktualizování informací, k těmto odlišnostem někdy dojít může. Prosíme tedy, abyste vždy věnovali svou pozornost etiketě na výrobku a nespoléhali se pouze na informace v Popisu.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články