Cukr kokosový BIO - volně
- Naše cena s DPH
- 162,50 Kč/kg6,50 €
- 4 062,50 Kč/bal
- Naše cena bez DPH
- 145,09 Kč/kg5,80 €
- 3 627,25 Kč/bal
- Dostupnost
- nedostupné
Více informací v Popisu.
Základní informace
Popis
Výživové údaje ve 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1590 kJ / 380 kcal;
tuky: 3 g;
nasycené mastné kyseliny: 0,5 g;
sacharidy: 91 g;
cukry: 92 g;
bílkoviny: 2 g;
sůl: 0,6 g.
Zemědělská produkce: Indonésie.
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Použití:
Cukr kokosový je vyráběn z nektaru kokosových palem. Při sklizni se nejprve květy shodí na zem, naříznou a poměrně velké množství tekutého nektaru se začíná stáčet do nádob. Následně je tekutina pomalu zahřívána do zkaramelizování a prudce zchlazena, čímž vznikají krystalky cukru.
Jemná chuť cukru je podobná spíše karamelu, nenechme se zmást charakteristickou vůní a chutí kokosových ořechů. Sladivost je srovnatelná s klasickým bílým řepným cukrem.
Toto přírodní sladidlo má široké využití ve studené i teplé kuchyni. Hodí se do nápojů, smoothies nebo jen tak do čaje. Používá se rovněž při přípravě granol, palačinek, nepečených dezertů či ranních kaší.
Věděli jste, že…
… zatímco kokosový cukr je vyráběn z květového nektaru kokosových palem, zdrojem cukru palmového je míza různých druhů palem? Jedná se tedy o dva rozdílné cukry.
CZ-BIO-002
Snažíme se našim zákazníkům nabídnout široký sortiment zboží, které bude kvalitní, chutné a za příznivé ceny. To může ovšem někdy znamenat rozdílnost v grafickém náhledu, nutričních hodnotách, alergenech, zemi původu, popřípadě procentuálním vyjádření jednotlivých zastoupených surovin ve výrobku. Přestože klademe velký důraz na neustále aktualizování informací, k těmto odlišnostem někdy dojít může. Prosíme tedy, abyste vždy věnovali svou pozornost etiketě na výrobku a nespoléhali se pouze na informace v Popisu.
Parametry
Soubory ke stažení
Odkazy a videa
Komentáře
Hodnocení
0
Hodnotilo 0 uživatelů