Mouka Promix T tmavá bezl. 1kg NOVALIM

(0x)
Naše cena s DPH
114,20 Kč/ks4,57 
799,40 Kč/bal
Naše cena bez DPH
101,96 Kč/ks4,08 
713,72 Kč/bal
Dostupnost
skladem
bez lepku  

Základní informace

Výrobce
NOVALIM
Kód
132042
EAN
8586003981031
Hmotnost
1 kg

Popis

Složení: kukuřičný škrob, bramborový škrob, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, bramborová mouka, jablečná vláknina, pohanková mouka, zahušťovadlo: guarová mouka a E466, emulgátor E471.

Výživové údaje ve 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1563 kJ / 369 kcal;
tuky: 1 g;
nasycené mastné kyseliny: 0,04 g;
sacharidy: 86 g;
cukry: 0,8 g;
vláknina: 3,8 g;
bílkoviny: 2 g;
sůl: 0,03 g. 

Země původu: Slovensko

Skladování: Skladujte v suchu do 25°C.

Použití: 15 g čerstvého droždí rozpustíme v 4 dl teplé vody, přidáme lžičku soli (7 g), plnou lžičku cukru (10 g) a lžičku octa nebo citrónové šťávy. Dobře promícháme a přidáme 400 g mouky PROMIX-T. Krátce zamícháme a nakonec přidáme 1 lžíci oleje nebo 30 g tuku. El. šlehačem nebo vařečkou mícháme asi 10 minut až se vytvoří hladké těsto. Vložíme do formy a necháme kynout 30-40 minut na teplém místě až se zdvojnásobí objem. Pečeme v předehřáté troubě 40 minut při 220°C.

Automatická pekárna:
Do pečící nádoby dáme 3,5 dl teplé vody, do které přidáme cukr, sůl, ocet a olej. Bez míchání opatrně vsypeme 400 g mouky PROMIX -T a nekonec 7g suš. droždí. Nastavíme 2-hod bezl. program (tmavá kůrka-Dark Crust ).




Snažíme se našim zákazníkům nabídnout široký sortiment zboží, které bude kvalitní, chutné a za příznivé ceny. To může ovšem někdy znamenat rozdílnost v grafickém náhledu, nutričních hodnotách, alergenech, zemi původu, popřípadě procentuálním vyjádření jednotlivých zastoupených surovin ve výrobku. Přestože klademe velký důraz na neustále aktualizování informací, k těmto odlišnostem někdy dojít může. Prosíme tedy, abyste vždy věnovali svou pozornost etiketě na výrobku a nespoléhali se pouze na informace v Popisu.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články